Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

DR.OETKER ERED.PUDINGPOR VANÍLIAÍ. 40G

Ár:
189 Ft
Egységár: 4.725,00 Ft/KG
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. január 26.
Menny.:DB
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Leírás

Összetevők

Összetevők

Kukoricakeményítő
Étkezési só
Aroma
Színezékek (karotinok, riboflavinok)

Tápanyagok
  100 g késztermékben (1,5%-os zsírtartalmú tejjel és 40 g cukorral elkészítve) 1 adagban kb. 137 g (1,5%-os zsírtartalmú tejjel és 40 g cukorral elkészítve) %*
Energia: 407 kJ 558 kJ  
  96 kcal 132 kcal 7
Zsír: 1,4 g 1,9 g 3
amelyből telített zsírsavak: 0,9 g 1,2 g 6
Szénhidrát: 18 g 24 g 9
amelyből cukrok: 12 g 16 g 18
Fehérje: 3,1 g 4,3 g 9
Só: 0,16 g 0,21 g 4
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).      
Számított tápanyagértékek
  per 100g 100 g 1 adagban kb. 137 g
Energia (kJ) 407   558
Energia (kcal) 96   132
Zsír (g) 1.4   1.9
ebből telített zsírsavak (g) 0.9   1.2
Szénhidrát (g) 18   24
ebből cukor (g) 12   16
Fehérje (g) 3.1   4.3
Só (g) 0.16   0.21

Csomagolás eleji tápérték

Adagonként
Energia 1 adagban (kb. 137 g)

Energia

558 kJ
132 kcal
 
Energia 100 g késztermékben 407 kJ/96 kcalReferencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
 
 
 

Termékleírás

Márka

Dr. Oetker

Szabványosított márka

Márka - Dr. Oetker

Almárka

Almárka - Eredeti Puding

Előírt terméknév

Vaníliaízű pudingpor

Forgalombahozatal

Cég neve

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.

Cég címe

9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.

Márka információk

A Dr. Oetker eredeti pudingja igazi klasszikusnak számít.
Magyarország legkedveltebb pudingpora eredeti Dr. Oetker minőségben.

Tárolás & felhasználás

Tárolási típus
Típus        
Szobahőmérsékletű        

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Receptek

Hozzávalók:
Dr. Oetker vaníliaízű pudingpor, 500 ml tej és 3-5 evőkanál cukor
(4 adag elkészítéséhez elegendő)

1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
3. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.

Receptjavaslat:
A pudingot a receptleírás alapján, de 400 ml almalével készítsük el. 200 ml habtejszínt kemény habbá verünk és a még meleg pudinghoz forgatjuk. Tálaláskor almaszeletekkel díszítjük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!