Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HORVÁTH ROZI BRASSÓI APRÓP.FKEV 30G

Ár:
209 Ft
Egységár: 6.966,67 Ft/KG
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. április 22.
Menny.:DB
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Leírás

Összetevők

Összetevők

Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid)
Fokhagyma
Vöröshagyma
Bors
Füstölt paprika
Majoranna

Allergia - szöveg

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Tápanyagok
  100 g-ban
Energia 893 kJ/213 kcal
Zsír 1,0 g
ebből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 36 g
ebből cukor 17 g
Fehérje 8,8 g
35,0 g
Számított tápanyagértékek
  per 100g    
Energia (kJ) 893    
Energia (kcal) 213    
Zsír (g) 1    
ebből telített zsírsavak (g) 0.2    
Szénhidrát (g) 36    
ebből cukor (g) 17    
Fehérje (g) 8.8    
Só (g) 35    

Termékleírás

Márka

Horváth Rozi

Jellemzők

Fűszerkeverék
1 kg húshoz

Szabványosított márka

Márka - Horváth Rozi

Előírt terméknév

Brassói aprópecsenye fűszerkeverék. Aromazáró csomagolásban

Forgalombahozatal

Cég neve

Kotányi Hungária Kft.

Cég címe

2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.

Márka információk

Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!

Tárolás & felhasználás

Tárolási típus
Típus        
Szobahőmérsékletű        

Tárolás

Száraz, fénytől védett helyen tartandó!

Receptek

Tradicionális ízeink újragondolva

Brassói aprópecsenye


Elkészítés: közepes
Költség: átlagos

Hozzávalók: 1 kg sertéscomb, 1 kg burgonya, 1 csomag Horváth Rozi Brassói aprópecsenye fűszerkeverék, 1 fej vöröshagyma, olaj.

Elkészítése: A húst megmossuk, szárazra töröljük, 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk és ugyanakkora kockákra vágjuk. Serpenyőben olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd beletesszük a húskockákat, barnára pirítjuk, megszórjuk a Horváth Rozi Brassói aprópecsenye fűszerkeverékkel, kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. A burgonyát bő, forró olajban kisütjük, és óvatosan összekeverjük a hússal. Vegyes salátával, savanyúsággal forrón tálaljuk.

Tipp: Friss petrezselyemzölddel és néhány csepp citromlével élénkíthetjük az ízeket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!