HORVÁTH ROZI FAHÉJ EGÉSZ 17G
Egységár: | 11.705,88 Ft/KG |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Várható szállítás: | 2021. április 22. |
|
Leírás
Összetevők
Allergia - szöveg
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Termékleírás
Márka
Horváth Rozi
Jellemzők
Alapfűszer
Fahéjrudak 7-9 cm
Szabványosított márka
Márka - Horváth Rozi
Előírt terméknév
Fahéj egész, szárított
Forgalombahozatal
Cég neve
Kotányi Hungária Kft.
Cég címe
2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.
Márka információk
Kedves Vásárló!
Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Egyéb információk
Aromazáró csomagolásban
Egészség & életmód
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller - Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék - Tartalmazhat
Tojás - Tartalmazhat
Tej - Tartalmazhat
Mustár - Tartalmazhat
Szezámmag - Tartalmazhat
Szója - Tartalmazhat
Tárolás & felhasználás
Tárolási típus
Típus | ||||
---|---|---|---|---|
Szobahőmérsékletű |
Tárolás
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
Receptek
Tradicionális ízeink újragondolva
Karamellás gesztenye
2 óra
Elkészítés: közepes
Költség: átlagos
Hozzávalók:
1 kg gesztenye, 500 g kristálycukor, 500 g víz, 4 db Horváth Rozi fahéjrúd, 2 tk só, 1 narancs héja.
Elkészítése:
A gesztenyéket a csúcsos végüknél keresztben bevágjuk, vigyázva, hogy csak a héjat hasítsuk fel, a húsba ne vágjunk. Ezután lobogó forró vízben előfőzzük. Leszűrjük, tepsire rendezzük egyenletesen, majd 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Még melegen meghámozzuk.
A sziruphoz a cukorból aranybarna karamellt készítünk egy magas falú edényben, majd hozzáadjuk a vizet. Addig forraljuk, amíg a karamell teljesen feloldódik, majd hozzáadjuk a fűszereket, narancshéjat, végül a gesztenyét. 15 percig alacsony hőfokon forraljuk. Még forrón üvegekbe töltjük, kidunsztoljuk, vagy hűtve tároljuk, úgy két hétig eláll.
Tipp: A karamellizált gesztenyéhez jól illik egy kevés jó minőségű rum vagy whiskey.