Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HORVÁTH ROZI FAHÉJ EGÉSZ 17G

Ár:
199 Ft
Egységár: 11.705,88 Ft/KG
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. július 27.
Menny.:DB
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Leírás

Összetevők

Allergia - szöveg

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Termékleírás

Márka

Horváth Rozi

Jellemzők

Alapfűszer
Fahéjrudak 7-9 cm

Szabványosított márka

Márka - Horváth Rozi

Előírt terméknév

Fahéj egész, szárított

Forgalombahozatal

Cég neve

Kotányi Hungária Kft.

Cég címe

2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.

Márka információk

Kedves Vásárló!
Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!

Egyéb információk

Aromazáró csomagolásban

Egészség & életmód

Allergiával kapcsolatos információk

Zeller - Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék - Tartalmazhat
Tojás - Tartalmazhat
Tej - Tartalmazhat
Mustár - Tartalmazhat
Szezámmag - Tartalmazhat
Szója - Tartalmazhat

Tárolás & felhasználás

Tárolási típus
Típus        
Szobahőmérsékletű        

Tárolás

Száraz, fénytől védett helyen tartandó!

Receptek

Tradicionális ízeink újragondolva
Karamellás gesztenye
2 óra
Elkészítés: közepes
Költség: átlagos
Hozzávalók:
1 kg gesztenye, 500 g kristálycukor, 500 g víz, 4 db Horváth Rozi fahéjrúd, 2 tk só, 1 narancs héja.
Elkészítése:
A gesztenyéket a csúcsos végüknél keresztben bevágjuk, vigyázva, hogy csak a héjat hasítsuk fel, a húsba ne vágjunk. Ezután lobogó forró vízben előfőzzük. Leszűrjük, tepsire rendezzük egyenletesen, majd 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt készre sütjük. Még melegen meghámozzuk.
A sziruphoz a cukorból aranybarna karamellt készítünk egy magas falú edényben, majd hozzáadjuk a vizet. Addig forraljuk, amíg a karamell teljesen feloldódik, majd hozzáadjuk a fűszereket, narancshéjat, végül a gesztenyét. 15 percig alacsony hőfokon forraljuk. Még forrón üvegekbe töltjük, kidunsztoljuk, vagy hűtve tároljuk, úgy két hétig eláll.
Tipp: A karamellizált gesztenyéhez jól illik egy kevés jó minőségű rum vagy whiskey.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!