Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HORVÁTH ROZI FEKETEBORS EGÉSZ 20G

Ár:
209 Ft
Egységár: 10.450,00 Ft/KG
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. április 16.
Menny.:DB
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Leírás

Összetevők

Allergia - szöveg

A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.

Termékleírás

Márka

Horváth Rozi

Jellemzők

Alapfűszer
Tradicionális ízeink újragondolva

Szabványosított márka

Márka - Horváth Rozi

Előírt terméknév

Feketebors egész, szárított. Aromazáró csomagolásban

Forgalombahozatal

Cég neve

Kotányi Hungária Kft.

Cég címe

2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.

Márka információk

Kedves Vásárló!
Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!

Tárolás & felhasználás

Tárolási típus
Típus        
Szobahőmérsékletű        

Tárolás

Száraz, fénytől védett helyen tartandó!

Receptek

Tradicionális ízeink újragondolva

Borsos marhatatár

30 p
Elkészítés: könnyű
Költség: átlagos

Hozzávalók:
250 g marha bélszín vagy hátszín, 1 kk só, 3 ek olívaolaj, 1,5 ek rizs- vagy fehérborecet, 5 g mustár, 1 tk Horváth Rozi egész feketebors.

Elkészítése:
Először a marinádot készítjük el: a borsot késsel durvára aprítjuk vagy mozsárban összetörjük. Az olívaolajat, az ecetet, a sót, a feketeborsot és a mustárt habverővel (vagy egy magas falú műanyag pohárban botmixerrel) selymesre keverjük.

A húst éles késsel felcsíkozzuk, kisebb-nagyobb kockákra vágjuk, majd ezt is durvára aprítjuk és egy külön tálba tesszük. Tálalás előtt néhány perccel keverjük össze a marináddal, hogy a savtartalma ne marja, „főzze" meg a húst. Finomra vágott hagymával, fokhagymával, csípőssel lehet ízesíteni, pirítóssal kínáljuk.

Tipp:
Aprított kapribogyóval, szardellával és ízesített olajokkal is kiváló.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!