HORVÁTH ROZI KÖMÉNY EGÉSZ 20G
Egységár: | 6.250,00 Ft/KG |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Várható szállítás: | 2021. április 16. |
|
Leírás
Összetevők
Allergia - szöveg
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Termékleírás
Márka
Horváth Rozi
Jellemzők
Alapfűszer
Szabványosított márka
Márka - Horváth Rozi
Előírt terméknév
Kömény egész, szárított
Forgalombahozatal
Cég neve
Kotányi Hungária Kft.
Cég címe
2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.
Márka információk
Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit, kipróbálhat új fogásokat, desszerteket vagy felfedezhet új, izgalmas ízeket. Ossza meg velem tapasztalatait, írja meg kedvenc receptjeit a következő e-mail címre: info@horvathrozi.hu. Sikeres sütés-főzést és jó étvágyat kívánok!
Egyéb információk
Aromazáró csomagolásban
Tárolás & felhasználás
Tárolási típus
Típus | ||||
---|---|---|---|---|
Szobahőmérsékletű |
Tárolás
Száraz, fénytől védett helyen tartandó!
Receptek
Tradicionális ízeink újragondolva
Köményes házi sajt
15 p + 2 nap
Elkészítés: könnyű
Költség: olcsó
Hozzávalók:
Fél liter sűrű görög joghurt, 1 ek Horváth Rozi egész kömény, 1 ek só, 1 kk fehérborecet.
Elkészítése:
A köménymagot egy száraz, forró serpenyőben folyamatosan mozgatva addig pirítjuk, amíg a szemek kipattognak. A joghurthoz keverjük a sóval és az ecettel, majd egy kifőzött, steril textilpelenkába, konyharuhába csomagoljuk. Csomót kötünk a batyura, majd a hűtő rácsára vagy egy lábasra támasztott fakanálra kötözzük, így hagyjuk lecsepegni két éjszakát. Frissen két hétig áll el. Olívaolajjal felöntve úgy, hogy az olaj teljesen ellepje, vagy sóoldattal körbekenve akár egy hónapig eltartható.
Tipp:
A pirítás során a köménymagok íze sokkal mélyebbé, intenzívebbé válik.