KOTÁNYI SÜLTOLDALAS FŰSZERKEVERÉK 40G
Egységár: | 8.375,00 Ft/KG |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Várható szállítás: | 2021. április 22. |
|
Leírás
Összetevők
Összetevők
Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid)
Cukor
Fokhagyma
Gyömbér
(8%) mézpor (glükózszirup, méz szárazanyag, fruktóz)
Paprika
Cayenne bors
Vöröshagyma
Borsórost
Repceolaj
Narancspor (narancs szárazanyag, maltodextrin)
Természetes aroma
Allergia - szöveg
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot is felhasználó gyártóüzemben készült.
Tápanyagok
100 g-ban | |
---|---|
Energia | 957 kJ / 227 kcal |
Zsír | 2,4 g |
ebből telített zsírsavak | 0,4 g |
Szénhidrát | 41 g |
ebből cukor | 25 g |
Fehérje | 5,7 g |
Só | 35,7 g |
Számított tápanyagértékek
per 100g | |||
---|---|---|---|
Energia (kJ) | 957 | ||
Energia (kcal) | 227 | ||
Zsír (g) | 2.4 | ||
ebből telített zsírsavak (g) | 0.4 | ||
Szénhidrát (g) | 41 | ||
ebből cukor (g) | 25 | ||
Fehérje (g) | 5.7 | ||
Só (g) | 35.7 |
Termékleírás
Márka
Kotányi
Jellemzők
Természetesen - ízfokozók, tartósítószerek, mesterséges színezőanyagok nélkül
Szabványosított márka
Márka - Kotányi
Előírt terméknév
Sült oldalas fűszerkeverék
Forgalombahozatal
Cég neve
Kotányi Hungária Kft.
Cég címe
2045 Törökbálint,
Tópark utca 6.
Márka információk
Kotányi Prémium Minőség
A minőség számunkra a legfontosabb érték. Tradíció 1881 óta.
Egyéb információk
Aromazáró csomagolás
Egészség & életmód
Allergiával kapcsolatos információk
Zeller - Tartalmazhat
Glutént tartalmazó gabonafélék - Tartalmazhat
Tojás - Tartalmazhat
Tej - Tartalmazhat
Mustár - Tartalmazhat
Szezámmag - Tartalmazhat
Szója - Tartalmazhat
Adalékok
Mesterséges színezékek - Nem tartalmaz
Ízfokozók - Nem tartalmaz
Tartósítószerek - Nem tartalmaz
Tárolás & felhasználás
Tárolási típus
Típus | ||||
---|---|---|---|---|
Szobahőmérsékletű |
Elkészítés és felhasználás
Akkor lesz a legfinomabb a sült oldalasa, ha a következő páccal készíti el: 2 EK Kotányi Sült oldalas fűszerkeveréket, 3 EK vizet, 1 EK mézet és 3 EK olajat összekeverünk. Az oldalasokat ebben a pácban egy éjszakán át hűtőben állni hagyjuk.
Felhasználási javaslat:
Kitűnő oldalashoz, lapockához, barbecue húsokhoz.
Tárolás
Száraz helyen tartandó.
Receptek
Sült oldalas fokhagymaszósszal 2 fő részére:
2 csík oldalas, 2 EK Kotányi Sült oldalas fűszerkeverék, 3 EK víz, 1 EK méz, 1 EK olaj, hagymakarikák tálaláshoz.
A fokhagymaszószhoz:
3 EK tejföl, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, pár csepp balzsamecet
Elkészítés:
Készítsünk páclevet a Kotányi Sült oldalas fűszerkeverékből, vízből, mézből, olajból és ebben hagyjuk állni a húsokat hűtőben egy éjszakán át. Másnap sütőben vagy grillen süssük ropogósra. A tejfölt, a felaprított fokhagymát összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és ízlés szerint pár csepp balzsamecettel ízesítjük. A sült oldalast a fokhagymaszósszal és friss hagymakarikákkal tálaljuk.
Tipp:
Ropogós sült burgonyával kitűnő.
További receptek a www.kotanyi.com oldalon