Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LUCULLUS GYORSPÁC GYROS 30G

Ár:
209 Ft
Egységár: 6.966,67 Ft/KG
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. április 22.
Menny.:DB
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Leírás

Összetevők

Összetevők

Tengeri só
Szárított zöldségek (fokhagyma, vöröshagyma)
Őrölt fűszerek (oregano, rozmaring, feketebors, chilipaprika, édeskömény, görögszénamag, kurkuma)
Kristálycukor
Fűszerkivonat

Allergia - szöveg

Zellert és mustárt felhasználó üzemben készült.
Tápanyagok
  100 g termékben
energia 548 kJ / 131 kcal
zsír 2,5 g
- amelyből telített zsírsavak 0,8 g
szénhidrát 19 g
- amelyből cukrok 9,7 g
fehérje 3,8 g
61,8 g
Számított tápanyagértékek
  per 100g    
Energia (kJ) 548    
Energia (kcal) 131    
Zsír (g) 2.5    
ebből telített zsírsavak (g) 0.8    
Szénhidrát (g) 19    
ebből cukor (g) 9.7    
Fehérje (g) 3.8    
Só (g) 61.8    

Termékleírás

Márka

Lucullus

Jellemzők

800 g húshoz
Gyros fűszerkeverék sütéshez, grillezéshez

Szabványosított márka

Márka - Lucullus

Előírt terméknév

Gyorspác gyros fűszerkeverék

Forgalombahozatal

Cég neve

Szilasfood Kft.

Cég címe

2143 Kistarcsa
Nagytarcsai út 6.

Termék információk

A Lucullus gyorspác megkönnyíti a sütés konyhai előkészületeit. Lerövidíti a pácolás idejét, így a hús sütés után kellemesen fűszeres és omlós lesz.

Márka információk

Lucullus - Egy kis plusz

További leírás

Receptek, tippek, termékek:
www.szilasfood.hu

Tárolás & felhasználás

Tárolási típus
Típus        
Szobahőmérsékletű        

Elkészítés és felhasználás

Felhasználási javaslat:
A tasak tartalmát keverjük el 1 dl étolajjal, majd ebben a keverékben forgassuk meg a konyhakész húst. 20-30 percig állni hagyjuk és serpenyőben, sütőben, vagy grillen készre sütjük.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Receptek

Receptajánlat

Gyros
Hozzávalók:
1 csirkemellfilé, 2 ek. Gyros gyorspác, 5-6 ek. olaj, arasznyi póréhagyma, 2 paradicsom, arasznyi kígyóuborka, fél cső piros húsú kaliforniai paprika.
A mártáshoz:
2 dl natúr joghurt, só, bors, fél csokor metélőhagyma.

Elkészítés
A csirkemellet a gyorspáccal alaposan bedörzsöljük, az olajjal meglocsoljuk, majd letakarva, hűtőszekrényben 15 percig érleljük. Közben a zöldségeket vékony csíkokra vágjuk, a mártáshoz valókat pedig jól összekeverjük. A csirkemellet forró serpenyőben oldalanként 4 perc alatt megsütjük, majd lecsöpögtetve vágódeszkára fektetjük. Kissé ferdén vékony érmékre vágjuk. Tálaláskor a húst és a zöldségeket készen kapható pitába töltjük, majd a mártással meglocsolva kínáljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!