Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SIÓ ROSTOS KAJSZIBARACK GYÜM.NEKT.25% 1L

Ár:
409 Ft
Egységár: 409,00 Ft/L
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. július 28.
Menny.:DB
Maximálisan rendelhető mennyiség: 10!

Leírás

Összetevők

Összetevők

Víz
Kajszibarackvelő 25% (részben velősűrítményből)
Fruktóz-glükózszörp
Cukor
Étkezési sav: citromsav
Aroma
Gyümölcstartalom: 25%

Tápanyagok
  100 ml termékben:
Energia 170 kJ / 40 kcal
Zsír <0,5 g
amelyből telített zsírsavak 0 g
Szénhidrát 9,2 g
amelyből cukrok 9,1 g
Fehérje <0,5 g
<0,01 g
Számított tápanyagértékek
  per 100ml    
Energia (kJ) 170    
Energia (kcal) 40    
Zsír (g) <0.5    
ebből telített zsírsavak (g) 0    
Szénhidrát (g) 9.2    
ebből cukor (g) 9.1    
Fehérje (g) <0.5    
Só (g) <0.01    

Termékleírás

Márka

Sió

Jellemzők

Eredeti íz

Szabványosított márka

Márka - Sió

Forgalombahozatal

Cég neve

Sió-Eckes Kft.

Cég címe

8600 Siófok
Május 1. út 61.,
Pf.: 128

Külső cégek logói

  • FSC
  • Green Dot
  • Möbius-szalag
  • Tetra Pak

Egyéb információk

FSC® C014047 - Mix

További leírás

Olvastál már?
Madarakról?
Miközben meg is lested őket?

Mozdulj a természetbe! Tudtad, hogy Magyarországon több mint 50 hivatalos madármegfigyelő pont található? Látogass el egyhez, vagy keresd meg a te saját titkos madárlesedet!
Hiszen minél több természet, annál nagyobb élmény!

Dobtál már szelektív kukába Sió dobozt, laposra taposva?
De az sem mindegy, hova dobod! Érdemes figyelni, mert Budapesten az italok kartondobozát a „Papír" feliratú szelektív kukába kell dobni, míg máshol a „Műanyag" feliratúba.

Tárolás & felhasználás

Tárolási típus
Típus        
Szobahőmérsékletű        

Elkészítés és felhasználás

Kérjük felbontás előtt felrázni!

Tárolás

Minőségét megőrzi (nap, hónap, év): a doboz tetején jelölt időpontig.
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Felbontás után hűtve és állítva tárolja, és 3-4 napon belül fogyassza el!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!